Kiderült, melyik zenekarért hagyta el a DragonForce-t Frederic Leclercq
2019. szeptember 16. írta: Sarok Bettina

Kiderült, melyik zenekarért hagyta el a DragonForce-t Frederic Leclercq

fred70182555_10157824855898694_4685781935224520704_n000.jpg

Még a nyáron számoltunk be arról, miszerint több, mint tíz év után távozik a brit legendák soraiból Frederic Leclercq basszeros. A zenész 2005 óta erősítette a csapatot, távozása pedig igencsak megrázta a zenekar rajongótáborát, de társait is egyaránt. Leclercq  rövid, de annál sokat mondóbb klözleményében kiderült, hogy nem saját csapata a Sinsaenum miatt  lép ki a sárkánybirodalomból, hanem egy sokkal nagyobb lehetőség miatt.

Csodálatos lehetőséget kaptam, amit hamarosan be is jelentek. Nincs harag közöttünk, és minden jót kívánok a zenekarnak. Szeretnék köszönetet mondani a rajongóknak az évek során nyújtott támogatásukért.

- áll a szűkszavú bejegyzésben.

A mai napon maga a Nuclear Blast lemezkiadó rántotta le a leplet a titokról, így kiderült, hogy Frederic csatlakozott a Kreatorhoz:

Nagy megtiszteltetés és egyben egy órisási lépés a karrierem során, hogy csatlakozhattam a Kreatorhoz. Minden egyes nap meg kell csípnem magam, hogy felfogjam, most már a műfaj egyik legjobb és legbefolyásosabb együttesének tagja vagyok.

- magyarázta a basszeros.

Először is, szeretnék köszönetet mondani Speesy-nek a Kreatorban töltött 25 évért - rengeteg eredményt értünk el együtt, és ezért is kívánom neki a legjobbakat! Egy új fejezet kezdődik! Frederic Leclercq! Nagyon izgatottak vagyuk, hogy a Kreator család tagjává válik - nemcsak egy kivételes zenész, hanem egy nagyszerű ember is egyben, aki egyszerűen eldöntötte, hogy csatlakozik az együtteshez.

- tette hozzá Mille Petrozza.

 

süti beállítások módosítása