Újabb kalandra hív a Sabaton - próbáld ki Te is!
2019. szeptember 20. írta: Sarok Bettina

Újabb kalandra hív a Sabaton - próbáld ki Te is!

79-og.jpg

Idén nyáron jelent meg a svéd veteránok vadonatúj albuma, a The Great War. A formáció azonnal nagy sikereket ért el a kiadvánnyal, melynek népszerűsítése jelen idő szerint is tart. A Joakim Brodén vezette csatárok egyébként igen különleges évet írnak idén, hiszen húsz éves fennálásukat ünneplik, melynek jelképéül egy hatalmas bulit csaptak a Wackenen.

A zenekar azonban nemcsak a hősies zenéjével birtokol megannyi rajongót, hanem azért is, mert az elmúlt időszakban megannyi meglepit okoztak. Kezdetben elárulták, hogy egyesültek a World of Tanksszel, melynek során elérhetővé vált saját applikációjuk, elkészült egy cudar jó, tankos, háborús klip a Primo Victóriához, ráaádsul a megújított tankos játéknak is szerves részei lettek, hiszen megérkezett az első zenélő tank, ami a Primo Victoria STRV S81 elnevezést kapta, és aminek temrészetesen maga a zenekar tagjai is elmaradhatatlan kiegészítői, ugyanis karakterekké váltak.

Ha mindez nem lenne elég, idén tovább fokozták az izgalmakat, ugyanis hódító útjára indították történelmi YouTube-csatornájukat, melynek során az összes eddigi daluk terítékre kerül, melyek történelmi hátterét egy történésszel karöltve boncolgatják - a csatornát persze sokáig életben kívánják tartani.

Ha a saját fesztiváljuk és e temérdek apróság még mindig nem lenne elég, most újabb bomba tervük valósult meg, ami egész egyszerűen nem más, mint egy saját Sabaton-játék! Jó hír, hogy ha érdekel a dolog, akkor már most besorolhatod magad a virtuális háborúba, ugyanis az ínyecség már teljes egészében elérhető, ami meg ennél jobb, az, hogy még ingyenes is.

Kellemes csatározást!

69553471_954497131576416_8489317949051835791_n.jpg

süti beállítások módosítása