Így vélekedik a Black Animáról Cristina Scabbia
2019. szeptember 23. írta: Sarok Bettina

Így vélekedik a Black Animáról Cristina Scabbia

criandi5-m0iimxj013px9hrw1w4obx6n4nnm1fhnt5zof61x4w000.jpg

Október 11-én hódítja majd meg a világot a Lacuna Coil új albuma, ami a Black Anima elnevezést kapta. A formáció már számtalanszor kifejtette véleményét az újdonságról, amit egyébként az eddigi legkeményebb korongjukként tartanak számon. A zenekar énekesnője, Cristina Scabbia korábban elmesélte, miszerint olyannyira bekeményítettek, hogy sokakat meglep majd az új hangzásuk, most pedig újfent elmondott érdekességeket a kiadványról.

Rájöttünk, hogy keményebb irányba szeretnénk menni, de soha nem tudhatod, hogyan szólnak majd a dalok, egészen addig amíg be nem lépsz a stúdióba. Ezerszer megváltoztadhatod a dolgokat, de amikor a végső mestermű van a kezdben, akkor jössz rá igazán, hogy hosszú utat tettél meg dalszerzés kapcsán. Nehéz megmagyarázni, hogy ez hogyan is alakul ki. Amikor zenét írsz, akkor beleéled magad a művészetbe.

- kezdte.

Olyan albumot akartunk készíteni, melynek dalszövegeibe beépíthetjük a személyes tapasztalatainkat, hiszen mindig is szerettünk valós dolgokról beszélni; de nem szeretünk történeteket kreálni. Azért szeretünk valós dolgokról beszélni, mert így 100 %-ban magunkat tudjuk adni, így könnyebb is előadni a saját részünket  élőben, hiszen átéltük.

- mesélte, majd szót ejtett egy kicsit arról is, hogy mben is rejlik pontosan a Black Anima sötétsége.

Mindenképp a személyes élmények keveredése. Most, hogy idősebbek lettünk, sok szomorú dolgot tapasztaltunk meg - a kedves emberek elhalálozását. A felvételek alatt is elveszítettünk néhány barátot a balesetek miatt, nagyon fiatalok voltak. Időnként kreatívabbá válsz, amikor szomorú vagy. Időt szánsz rá, és olyasmiken gondolkodsz, hogy ki vagy-, hol vagy-,miért élsz-, mi éltet-, mi az élet értelme? Szuper-fiatalon ezek nem is jutnak eszedbe.

- magyarázta.

lc66499474_144215660009870_4518878130687693614_n.jpg

 

süti beállítások módosítása