Megérkezett a Delain újdonsága: Burning Bridges - Premier!
2019. szeptember 27. írta: Sarok Bettina

Megérkezett a Delain újdonsága: Burning Bridges - Premier!

063b40060e2844fe06559e4e35567f8062cabeb9.jpg

Ahogyan arról már többször is beszámoltunk, a holland zenekar gőzerőkkel dolgozik vadonatúj stúdiólemezén, amit a jövő év elején terveznek piacra dobni. A formáció frontasszonya korábban már nyilatkozott egy kicsit a készülő kiadványról, s az ő szavaival élve: hatalmas és bombasztikus lesz, egy picivel több szimfonikus elemmel vegyítve.

Charlotte Wessels és legénysége jelenleg is úton van az Amorphis és Anneke van Giersbergen társaságában, melynek során már elő is kapták a már korábban is beharangozott, vadonatúj tételüket, a Burning Bridges képében. A szóban forgó nóta egyébként a megfelelő választás volt arra, hogy felvezesse újdonságukat, hiszen beváltva az énekesnő ígéretét, valóban bombasztikus, - ennek köszönhetően pedig már lehet is elmélkedni, hogy vajon milyen lehet a többi a tétel?

 Hosszú ideje köztudott, tény, miszerint a formáció kisfilmet is forgatott a nótához, mely kislemez a mai napon vált elérhetővé, a hozzá készült videóklip pedig órákon belül debütálásra kerül, így miután már rendesen sikerült rongyosra hallgatni a Burning Bridgest, a klipre is érdemes rápillantani, hiszen a szerzeményhez hasonlóan nagyon kreatív lett.

 Íme!

süti beállítások módosítása