Újdonsággal készül a Powerwolf
2019. október 01. írta: Sarok Bettina

Újdonsággal készül a Powerwolf

band_1_0.jpg

Tavaly nyáron került a boltok polcaira a német farkasok legutóbbi - és egyben eddigi legiskeresebb - nagylemeze, ami a The Sacrament Of Sin elnevezést kapta. A Dorn Attila által vezetett legénység jelenleg is az újdonságot népszerűsíti világszerte, mitöbb, most jelentették be következő turnéjukat.

Arról egyelőre nincs rendelkezésre álló információ, hogy készülőben van-e következő korongjuk, viszont néhány órája valósággal felcsigázták rajongótáborukat, ugyanis közzé tettek egy, mindössze néhány másodpercet felölelő, igen látványos videót, ami minden bizonnyal arról árulkodik, hogy érkezőben van egy esetleges kisfilm. Hogy pontosan mit takar a felvezető, az november elsején fog kiderülni, ugyanis a formáció akkor hozza nyilvánossgára, mi is van a háttérben.

Egyesek arra tippelnek, hogy a legutóbbi lemezről kerül megfilmesítésre egy nóta, de van aki úgy véli, hogy egy teljesen új dal van kibontakozóban, ami betudható akár  a nyolcadik kiadványuk ízelítőjének is. Akadt viszont olyan is, aki kerek-perec kijelentette, hogy tulajdonképpen fogalma sincs arról, hogy mi lesz, de már most imádja.

View this post on Instagram

A post shared by Powerwolf (@officialpowerwolf) on

süti beállítások módosítása