Januárban érkezik az Amberian Dawn új albuma
2019. október 19. írta: Sarok Bettina

Januárban érkezik az Amberian Dawn új albuma

amberiandawn_group_lowres.jpg

Köztudott, hogy a finn együttes kemény munkába fogott, hiszen lázasan készül vadonatúj stúdióalbumuk. A Päivi Selo vezette formáció sokáig nem árult el részleteket arról, hogy újdonságuk mikor is hódít majd világot, ám a napokban - mintegy meglepetésként - temérdek információval látták el a hallgatóságot.

Kiderült, hogy új lemezük, Looking For You elnevezésen, január végén lát majd napvilágot, s ha mindez nem volna elég, bemutatták a dallistát, a korong borítóját, de egy vadonatúj nótát is közzétettek. A zenekar egyébként hatalmas stílusváltáson esett át az utóbbi években, így leginkább ABBA-metálként jellemzik munkásságukat.

Ennek jelképéül az új albumra fel is dolgoztak egy jól ismert slágert a svédektől, választásuk pedig a Lay All Your Love On Me című számra esett. Elsőként nyilvánosságra hozott tételük egyébként a United elnevezést kapta, és a napokban debütált egy dalszöveges kisfilm kíséretében.

Az újdonságon egyébként hallható lesz egy duett is a metálzene olasz veteránjával, tehát Fabio Lione közreműködésével, aki olyan csapatokban szuperál(t), mint a Turilli/Lione Rhapsody, az Angra, A Vision Divine, vagy a Rhapsody Of Fire.

Íme!

A dallista:

1    United
2    Eternal Fire Burning
3    Looking for You
4    Two Blades
5    Symphony Nr. 1 Part 3 – Awakening (Feat. Fabio Lione)
6    Go for a Ride
7    Butterfly
8    Universe
9    Lay All Your Love on Me (ABBA Cover)
10  Au Revoir
11  Cherish My Memory Re-Mastered (Bonustrack)

ad-3000x3000-768x768.jpg

süti beállítások módosítása