Premier! Down For Whatever - Hogy Lesz Tovább?
2019. október 22. írta: Sarok Bettina

Premier! Down For Whatever - Hogy Lesz Tovább?

dfw69756297_2326326064286321_2961744266897915904_n.jpg

Köztudott, hogy a srácok gőzerőkkel készítik az új dalokat, hiszen a közeljövőben új albummal kívánják megörvendeztetni a rajongókat. A nyáron bemutatott Talán című számuk hamar nagy sikerre tett szert, ám az sem volt sokáig titok, hogy Diószegi Kikiék hamarosan újabb nótával kedveskednek.

Szeptemberben meg is történt a Visszaút névre keresztelt tétel bemutatása, ami hamar hatalmába kerítette a nagyérdeműt, hiszen napról napra egyre csak nő a népszerűsége. A zenekar már egy ideje pedzegette, miszerint a napokban újabb tételnek lehetünk majd szem-és fültanúi, ugyanis Hogy Lesz Tovább? című számukhoz kisfilmet is forgattak.

Néhány perce - mintegy meglepetésként - már elérhetővé is vált a legújabb Down For Whatever-alkotás, ami nem meglepő módon, már most hemzseg a pozitív visszajelzésektől.

Íme!

A zenekar egyébként az őszi turnéjuk keretein belül, idén Vajdaságba is visszalátogatnak, így legnagyobb örömünkre novemberben Temerint és Zentát is megmozgatják majd. Mi már nagyon készen állunk a zúzásra!

süti beállítások módosítása