Ellopták Kobra Paige felszerelését
2019. október 23. írta: Sarok Bettina

Ellopták Kobra Paige felszerelését

kobraimage18.jpg

Szeptemberben került a boltok polcaira a Kobra And The Lotus vadonatúj nagylemeze, az Evolution. A szóban forgó kiadvány egyébként egy nagyon letisztult, visszafogott alkotás lett, ami  - mint kiderült - tudatosan készült el, hiszen az énekesnő úgy érezte, hogy csapatának ezt a vonalat kell követnie.

Bár a lemez egyáltalán nem hasonlítható össze eddigi munkásságukkal, mégis hatalmas siker lett, mitöbb, a hallgatóság azon szakasza is könnyedén beleszerethet, amely nem rajong a kemény metálért. Az Evolution egyébként nem csupán a változások tökéletes tükörképe, hanem az önmegismerésé is. Kobra Paige énekesnő nemrégiben fejtette ki bővebben a dolgok miértjét, így megtudhattuk, hogy miért esett sor tizenegy év után változás a zenekar háza táján, de arról is beszélt, hogy ő hogyan változott a KATL fennálása óta előadóként és személyként is egyaránt.

A vokalista és társai jelenleg is a fent említett korongot népszerűsítik világszerte, a minap azonban szomorú hírt közölt az énekesnő, ugyanis fellépésük közben áramszünet keletkezett, így mentve a menthetőt, a kanadai énekesnő profi módon, hangszerek nélkül, a capellában nyomta végig a show-t - ezzel orvosolva a helyzetet.

kb69953588_731800173936053_9218679067543566376_n.jpg

Ezt kihasználva azonban valaki ellopta a dalos pacsirta személyre szabott mikrofonállványát, amit - bár kevés esélyt lát rá - mielőbb vissza szeretne kapni:

Dallasban valaki ellopta az egyéni Lótusz mikrofonállványomat, miközben mi az áramkimaradás során a cuccainkat pakoltuk. Eltekintve attól, hogy mindössze alig kerül valamibe, személyre szabott volt, a tervezés és a súly szepontjából is, és azt gondolom, hogy tökéletesen kiegészített engem a színpadon.

-kezdte szomorú sorait, majd így folytatta:

Mélységesen összetörtem és egyáltalán nem tetszik a gondolat, hogy valaki kincsként birtokolja a személyre szabott felszerélesm, anélkül, hogy megkérdezett volna, vagy hogy esetleg közölte volna velem, hogy jótékonysági célból elárverezzem. Ha ezt most elolvassa az, aki elvette, megkérném, hogy jól fontolja meg azt, hogy vissza juttatja hozzám. Valószínűleg soha nem kapom már vissza, de ez egy szép gondolat és én továbbra is reménykedni fogok.

-fejezte, mondván, reménykedik abban, hogy egyszer mégis vissza kapja.

 

View this post on Instagram

A post shared by Kobra Paige (@kobrapaige) on

süti beállítások módosítása