Bizonytalanná vált a Kobra And The Lotus jövője
2019. október 29. írta: Sarok Bettina

Bizonytalanná vált a Kobra And The Lotus jövője

katl66747234_10156868791631633_7383565608123629568_o.jpg

Szeptemberben hódította meg a világot a Kobra Paige vezette formáció legújabb albuma, az Evolution. A korong igen változatosra sikeredett, ám függetlenül ettől kicsit sem veszt sikeréből, - ami remélhetőleg hamarosan újabb szintet léphet.

A zenekar frontasszonya nemrégiben mesélte el, hogy miért is volt szükségük változásokra, mind a hangzás, mind a logó és egyéb más területeken is egyaránt, ám mindemellett azt is elmondta, hogy nagyon büszke az újdonságra, ami tudatosan lett visszafogottabb.

Amíg néhány hete boldogan, úgy most bizonytalanul állt mikrofon elé a kanadai dalos pacsirta, aki a napokban arról nyilatkozott, miszerint nem lát sok esélyt arra, hogy a Kobra And The Lotusnak még lenne jövője.

Igazából, ez az első alkalom, amikor fogalmam sincs, hogyan tovább. Fogalmam sincs, hogy mire kell készülnünk. Én tényleg mindent bele tettem ebbe az albumba, és ez az egyik dolog, amiért a zenekar most egy nehéz időszakhoz érkezett. Még nincsenek terveink.

- kezdte szomorúan az énekesnő.

Mindent feladtam azért, hogy utolsó esélyként kiadhassam ezt az albumot, a lehető legjobb esélye annak, amit valaha is kiadtam a kezemből. Még nem tudunk további turnéra menni. Meglátjuk, hogy az univerzum akarni fogja-e, hogy ez megtörténjen.

- idézi Kobra Paige szavait a Metalsucks, kiknek elmondása szerint, a vokalista hangja többször is elcsuklott az interjú alatt.

kobra-1040x693.jpg

A beszélgetésből kiderütl, hogy anyagi gondokkal küzd az együttes, emiatt pedig kétséges, hogy folytatják-e munkásságukat. Kobra egyébként elárulta, hogy büszke eddigi kiadványaikra, és mélységesen bántja, hogy nem tud többet tenni csapatáért. Az énekesnő egyébként úgy döntött, hogy bármennyire is nehéz, de ha el kell engednie a formációt, akkor megteszi, hiszen elmondása szerint elérkezett az ideje annak, hogy kicsit magára is ügyeljen.

Köztudott, hogy a KATL-frontassony kezét még a nyáron kérte meg a Kamelot frontembere, Tommy Karevik, így nem csoda, ha mielőbb szeretnének majd családod alapítani, ami egy igen komoly elköteleződés.

Túl kell élnem, hiszen hamarosan házasságot kötök, és családot akarok. 31 éves vagyk, és ezen a pontos most összeomlok, de már nem tudom folytatni azt az utat, amin már lefelé kezdtem haladni, sokat kell kockáztatnom, és végül az egész olyanná válik mint egy szerencsejáték....büszke vagyok arra, hogy ilyen messzire eljutottunk, azzal amit csináltunk.

-vallotta.

 

süti beállítások módosítása