Klippremier: Powerwolf - Kiss Of The Cobra King
2019. november 01. írta: Sarok Bettina

Klippremier: Powerwolf - Kiss Of The Cobra King

70557839_1224429781091782_8710480179176400261_n.jpg

A közelmúltban számoltunk be arról, miszerint újdonsággal, méghozzá egy vadonatúj kisfilmmel készül a mai napra a Powerwolf. A német farkasok sokáig nem árulták el, hogy min is dolgoztak az elmúlt időben, majd meglepetésként egy szép napon lerántották a leplet arról, hogy miről is van szó pontosan.

Dorn Attila és falkája ugyanis bejelentette, hogy egy régi-új csemegével készülnek megörvendeztetni a közönséget, így kissé felfrissítették az első lemezükön is hallható Kiss of the Cobra King című számot. A nótához természetesen a szóban forgó videóklip is megérkezett, ami munkásságukhoz hűen, eúttal is igen kreatív lett.

Íme!

A Powerwolf legutóbbi nagylemeze egyébként tavaly került a boltok polcaira, The Sacrament Of Sin elnevetésen. Maga a korong hamar nagy népszerűégre tett szert, hiszen a kritikusok és a rajongók is egyaránt azt állapították meg, hogy a zenekar még soha nem volt ennél erősebb, sőt, albumól albumra sikeresen bizonyítanak. A lemez sikerének nyomán nem meglepő, hogy a fanatikusok már ki vannak éhezve annak utódjára, ám a brigád egyelőre nem adott hírt új kiadvány érkezéséről.

süti beállítások módosítása