Kiderült, mit takar a Powerwolf újdonsága!
2019. október 10. írta: Sarok Bettina

Kiderült, mit takar a Powerwolf újdonsága!

powerwolf-2015-25.jpg

Néhány napja számoltunk arról, miszerint a német farkasok újdonságon törik ordas kobakukat. Puzzle-szerűen, valamint egy néhány másodperces videó keretein belül viszont szép lassan le is rántották a leplet tervükről. Azt már korábban is elárulták, hogy november 1-én jelenik majd meg újdonsült munkájuk, amiről most kiderült, hogy egy vadonatúj kislemez, és ami a Kiss of the Cobra King elnevezést kapta.

A Dorn Attila vezette falka vélhetően nem kíván önismétlést megkísérelni, így biztosak lehetünk abban, hogy ezúttal egy régi-új apróságot köszönthetünk, tehát az első lemezükön szereplő nóta kerül majd újfent megjelenésre - persze némileg felfrissítve. Csak, hogy biztosan ne szaladjunk ennyire a rúd elé, a srácok azt is hozzáfűzték bejegyzésükhöz, hogy hamarosan új információkat kezdenek el terjeszteni, így érdemes lesz figyelemmel tartani őket minden egyes platformon.

70557839_1224429781091782_8710480179176400261_n.jpg

A Powerwolf legutóbbi nagylemeze egyébként tavaly került a boltok polcaira, The Sacrament Of Sin elnevetésen. Maga a korong hamar nagy népszerűégre tett szert, hiszen a kritikusok és a rajongók is egyaránt azt állapították meg, hogy a zenekar még soha nem volt ennél erősebb, sőt, albumól albumra sikeresen bizonyítanak. A lemez sikerének nyomán nem meglepő, hogy a fanatikusok már ki vannak éhezve annak utódjára, ám a brigád egyelőre nem adott hírt új kiadvány érkezéséről.

süti beállítások módosítása