Hallgasd meg nálunk a Tales Of Evening újdonságát!
2019. november 04. írta: Sarok Bettina

Hallgasd meg nálunk a Tales Of Evening újdonságát!

Meghallgattuk, véleményezzük - nem kötelező egyet érteni!

toe_inv8060.jpg

Mi is beszámoltunk arról, miszerint a Tales Of Evening hivatalosan is hatosfogatként folytatja egyre nagyobb sikereket bezsebelő munkásságát. A formáció ezt megkoronázva piacra küld egy angol nyelvű válogatáslemezt is, melyen három lemezük legjobb tételei kerültek újra rögzítésre.

A várva-várt újdonságról egyébként nemrégiben már hallhattuk is a Miracle Of Mine című számot, mely tétel egy dalszöveges kisfilm kíséretében került publikálásra. A Dudás Ivett vezette legénység egyébként jelenleg is gőzerőkkel dolgozik, hiszen hamarosan újabb nótát kívánnak megosztani majd a nagyérdeművel, amihez ezúttal egy videóklipet is forgatnak.

Ha esetleg nem birod már kivárni, mire hivatalosan kaphatod kézbe a korongot, akkor jó hírünk van, ugyanis mi most elhoztuk Nektek a New Dawn Awaits összes dalát, amit persze előtte jól végig is hallgattunk!  Ahogyan azt már fent is említettük, a lemezen elhelyezkedő dalok már jól ismertek a hallgatóság körében, angol nyelven viszont mégis olyan érzést nyújtanak, mintha még sosem hallottuk volna őket korábban.

A Tales Of Evening hatalmas utat tett meg megalakulásuk óta, hangzásuk pedig véleményem szerint most végre teljes egészében révbe ért, Ivett hagja pedig olyan szinten kiforrt, hogy el sem hiszem, hogy ugyanez a hang énekelte fel a magyar lemezeket. Ha nem ismerném, és szeretném őket már az első albumuk megjelenése óta, akkor ezzel a kiadvánnyal tutira megvennének kilóra.  

Néhány dalnak már korábban elkészítették az angol változatát, ami már akkor is ütött rendesen, most viszont, hogy tényleg minden folyamat megismétlődött sokkal jobb feelingje van például a Winds Will Rise-nak, és a Rebellious Soulnak is egyaránt. A Lélekvihar egyébként mindig is egy olyan tételük volt, aminek szabályosan ki voltam éhezve az angol változatára, és most, hogy "megkaptam" oda-vissza vagyok az örömtől, (bár azt még most sem értem, hogy mi értelme volt annak, hogy az angol szövegre nem figyelve végig a magyart énekeltem...nagyon jó megszokás).

Nem is szaporítom tovább a szót, szóval íme a srácok régi-új csemegéje, ami valami eszméletlen lett! Ezúton is szeretném gratulációm kifejezne Ivettéknek, akik (szerintem) sosem tudnak hibázni, ha jó zenéről van szó!

süti beállítások módosítása