Ízelítő: Tales Of Evening - Miracle Of Mine
2019. október 14. írta: Sarok Bettina

Ízelítő: Tales Of Evening - Miracle Of Mine

toe_inv8083_net00.jpg

Nemrégiben számoltunk be arról, miszerint hivatalosan is hat taggal folytatja tovább munkásságát a Tales Of Evening, ennek apropóján pedig egy különleges válogatáslemezt is piacra dobnak. Maga a kiadvány a New Dawn Awaits elnevezést kapta, és mindösszesen tizennégy, már jól ismert szerzeményt fog magába foglalni - mindezt persze angol nyelven.

Mint az a New Dawn Awaits címből is sejthető, egy angol nyelvű hanganyagról van szó. Segítőinkkel, barátainkkal lefordítottuk angolra az első három lemezünk kedvenc dalait. Nagyon régóta dolgozunk ezen a projekten, és most láttuk elérkezettnek az időt, hogy új lehetőségek és új kihívások elé nézzünk. A régebbi dalok is új köntöst kaptak, mind hangzás, mind hangszerelés terén, hiszen az összes dalt újra felvettük.

- áll a formáció korábbi közleményében.

A Dudás Ivett vezette legénység egyébként néhány tételt már korábban is megosztott a hallgatósággal, így példának okáért egyáltalán nem ismeretlen a számunkra a Winds Will Rise ( A szél feltámad), valamint a Flower Of Frost (Jégvilág) nevet viselő szerzemények. Most újfent megcsodálhattunk egy régi-új nótát, a választás pedig a Miracle Of Mine-ra (Az én csodám) esett, ami egy dalszöveges kisfilm kíséretében indult, igen sikeres hódító útjára.

Íme!

Íme a dallista:

01. Torn Apart
02. Miracle Of Mine
03. Winds Will Rise
04. Shelterless Soul
05. Dreaming Again
06. Delusion
07. Out Of Reach
08. Rebellious Soul
09. Wasted
10. Halls Of Peace
11. Eye Of The Storm
12. The Life I Had
13. Flower Of Frost
14. Jégvilág

 

 

süti beállítások módosítása