Albumpremier: Crystal Viper - Tales Of Fire And Ice
2019. november 22. írta: Sarok Bettina

Albumpremier: Crystal Viper - Tales Of Fire And Ice

cv72562263_2452109698178309_2116623264301187072_n.jpg

Ahogyan arról már többször is beszámoltunk, a mai napon, tehát november 22-én tölti meg a lemezboltok polcait a Crystal Viper vadonatúj nagylemeze, ami a Tales Of Fire And Ice elnevezést kapta. A lengyel formáció első ízben a Still Alive című számot mutatta meg a közönségnek, ami hatalmas sikert ért el világszerte.

Az énekesnő elmondta, hogy a nóta nagyon különleges üzenettel bír, ami tulajdonképpen minden dalukra jellemző. Ezt követően többször is elhintették, hogy hamarosan újabb nótát hoznak nyilvánosságra, ami hetekkel ezelőtt meg is történt. Választásuk ezúttal a Bright Lights című számra esett, ami elődjéhez hasonlóan igen sikeres lett, sőt, hamar túlszárnyallta az elsőként debütált szerzeményt - ezzel az album legnépszerűbb dalává válva.

A mai napon azonban végre a teljes lemez elérhetővé vált, a beharangozásokhoz hűen pedig valóban tizenegy, fülbemászó, ám mindenek előtt pörgős dalcsokor tárul a hallgatóság elé. Magát a korongot mi is meghallgattuk, így határozottan kijelenthetjük, hogy aki még nem tette meg, az mielőbb pörgesse végig a lemezt - ebben most mi is segítünk picit.

Íme!

süti beállítások módosítása