Sabaton: így hangzik az Angels Calling az Apocalypticával karöltve!
2019. november 22. írta: Sarok Bettina

Sabaton: így hangzik az Angels Calling az Apocalypticával karöltve!

noname_2.jpg

A nyáron jelent meg a Sabaton várva-várt, vadonatúj nagylemeze, ami a The Great War elnevezést kapta. A formáció szinte aznnal temérdek sikert bezsebelt az újdonsült szerzeménnyekkel, melyek népszerűsítése jelenleg is gőzerőkkel tart 

A svéd csatametálosok néhány napja indultak újfent turnéra, melynek során az Apocalyptica és az Amaranthe társaságában járják a világot. A Joakim Brodén vezette alakulat egyébként a napokban hintette ell, miszerint nagyon különleges fellépéseknek lesz majd részese a nagyérdemű, ám, hogy mire is gondoltak pontosan azt egyelőre nem fejtették ki. Vagy mégis?

 A minap, mintegy meglepetésként megosztottak egy vadonatúj kisfilmet, ami egy, már jól ismert Sabaton-nótához készült, ám bizonyos tekintetben mégis újnak számít. Az Angels Calling című számuk még a 2006-os megjelenésű, Attero Dominatus címre keresztelt lemezükön kapott helyet, most viszont újra felvették az egészet, mitöbb, az Apocalypticával társultak, így a finn srácoknak kööszönhetően teljesen új köntöst és hangulatot kapott a tétel.

Íme!

süti beállítások módosítása