Dupla premierrel jelentkezett a Black Veil Brides!
2019. november 29. írta: Sarok Bettina

Dupla premierrel jelentkezett a Black Veil Brides!

blackveilbridesbandnov2019_638m.jpg

Tavaly került a boltok polcaira a formáció ötödik stúdióalbuma, ami a Vale elnevezést kapta. Elődjeihez hasonlóan, igen nagy sikerre tett szert a célközönség körében, ami nem is olyan meglepő, hiszen nagyon fülbemászó és egyben változatos kiadvány lett.

A hónap elején érkezett a szomorú hír, miszerint Ashley Purdy basszeros távozik a zenekar köreiből. Távozásának oka egyelőre ismeretlen, hiszen a zenekar nem kívánta kommentálni a miérteket. Az Andy Biersack vezette ötös azonban nem sokáig csüggedt, ugyanis Lonny Eagleton személyében máris bemutatták újdonsült basszerosukat, aki egyébként Andy szólóbandájának is tagja.

További jó hír, hogy az új felállású zenekar nem hagyja újdonság nélkül a fanatikusokat, ezért mintegy meglepetésként, néhány órája közzétették vadonatúj középlemezüket, ami a The Night elnevezést kapta. Ha mindez nem volna elég, az újdonságot egy dupla premier is kísérte, így megismerkedhettünk a The Vengeance és a Saints Of The Blood című szerzeményekkel, melyek kisfilm keretein belül kerültek publikálásra.

blackveilbridesthenightmm.jpg

süti beállítások módosítása