Terveiről mesélt Anneke van Giersbergen
2019. november 29. írta: Sarok Bettina

Terveiről mesélt Anneke van Giersbergen

78502944_10157896568814216_2158490601207627776_n.jpg

Anneke van Giersbergen nemrégiben esett át egy két napot felölelő, 25 éves jubilumi fellépésen, ami minden tekintetben varázslatos volt. A vokalista ezt megelőzően már elkezdett gondolkodni a jövő évet illetően, így megtudhattuk, hogy számos ötlete van kialakulóban, az pedig csak idő kérdése, hogy mennyi fog megvalósulni belőlük a közeljövőben. 

Az énekesnő elmondta, hogy már elkezdett dolgozni a VUUR második albumán, ám tekintettel arra, hogy egy nagyon kemény évet tudhat maga mögött, az elkészült dalok végül nem a VUUR diszkográfiáját erősítik majd, hanem a vokalista készülő szólóalbumát. 

Elkezdtem dolgozni a VUUR következő albumán, de ami kijött, az egyáltalán nem passzol a VUUR progresszív stílusához. Sok, álmatlan éjszaka után végül úgy döntöttem, hogy először kiadok egy akusztikus szólóalbumot.

- magyarázza Anneke, aki szerint nehéz volt meghozni ezt a döntést, hiszen ez azt jelenti, hogy a zenekara háttérbe szorul, ám azt is hozzá fűzte, hogy mindezek ellenére, továbbra is az ösztöneire hallgat.

Már néhány dalt fel is vettem, ezért mindenképp szándékomban áll 2020-ban kiadni az albumot. Van még néhány érdekes projekt és együttműködés is, melyekről majd később beszélek.

- hintette el az izgalmas információt, majd elmondta, mennyire büszke 25 éve tartó karrierjére, és mindarra, ami a folytatásban folyamatosan a támasza.

süti beállítások módosítása