15 éves lett Tarja első kislemeze!
2019. december 01. írta: Sarok Bettina

15 éves lett Tarja első kislemeze!

2006-press2.jpg

2006-ban került a boltok polcaira a finn énekesnő legelső szólóalbuma, a Henkäys Ikuisuudesta (Breath from Heaven). A finn énekesnő karácsonyi dalokat tartalmazó korongja hatalmas sikerre tett szert, mely siker napjainkban is egyre csak felfelé ível. A kiadványt 2004-ben egy kislemez vezette fel, az Yhden Enkelin Unelma képében.

A Nightwish-énekesnő ekkoriban nagy munkában volt, hiszen a finn metálzenekar azévben jelenítette meg máig legnépszerűbb nagylemezét, a(z) Once-t, - ami szintén idén ünnepli 15 éves debütálását. A már fent is említett kislemez hamar megnyerte a kritikusokat és a közönséget, így nem is olyan meglepő, hogy a Nightwish-könyven is méltó módon került megemlítésre.

Az ex-Nightwish-pacsirta vadonatúj lemeze egyébként augusztusban jelent meg, jelenleg pedig ünnepi fellépésekkel járja a világot (egyelőre még Finnországot), ám ezidő alatt sem feledkezik meg arról, hogy visszaemlékezzen kiadványainak jubileumáról.

Ezúttal az Yhden Enkelin Unelma debütálásáról ejtett egy rövid mondatot közösségi-oldalain, ami napra pontosan tizenöt évvel ezelőtt, tehát 2004- december 1-én került a fanatikusok kezei közé.

süti beállítások módosítása