Hivatalosan is elbúcsúzott a Children Of Bodom!
2019. december 17. írta: Sarok Bettina

Hivatalosan is elbúcsúzott a Children Of Bodom!

72352538_155087099105842_7738216405975400382_n.jpg

Több, mint húsz éves karriernek tettek pontot a végére Alexi Laihóék, ugyanis a napokban lezajlott a legutolsó Children Of Bodom-buli. A zenekar a múlt hónapban hozta nyilvánosságra, miszerint a három oszlopos tag (Jaska Raatikainen, Henkka Seppälä, és Janne Wirman) távozni kívánnak a formációból,  melynek miértjéről később maga a frontember nyilatkozott  egy terjedelmesebb interjúban.

Sokat harcoltunk a zenekaron belül, és becsületesen beismerem, hogy ezek főként az én hibámból adódtak. Mindig valamilyen félreértéssel kezdődtek.

- vallotta Laiho.

A zenész és Daniel Freyberg persze tovább viszik majd a bandát, mindösszesen annyi bökkenővel, hogy a Children Of Bodom nevet maguk mögött kell hagyniuk. Alexi elárulta, hogy a folytatásban olyan névvel szeretné továbbra is fémjelezni az együttest, ami mintegy iránytű-szerűen azt sugallja, hogy ez még mindig ugyanaz a zenekar, mindössze más felállásban.

Lehet, hogy az új felállás nevét egy kicsit más irányba kell mozdítani. Lehet, hogy csak Bodom lesz, de az is megeshet, hogy az egyik dalunk címe. De mindenképp olyan névnek kell lennie, ami azt sugallja, hogy ez ugyanaz a formáció.  

- ecsetelte.

A COB tizedik és egyben utolsó albuma Hexed elnevezésen, idén márciusban töltötte meg a lemezboltok polcait - nem kis sikerrel. Alexiék igen pozitív kritikákat zsebeltek be a koronggal, amiről sokan azt vallották, a csapat végre visszakanyarodott a gyökereihez. 

 A Chapter Called Children Of Bodom név alatt december 15-én adta legutolsó fellépését az együttes ezen felállása, mely eseményről persze készült is néhány jól sikerült fevétel, íme:

süti beállítások módosítása