Tarol a Nightwish újdonsága!
2019. december 17. írta: Sarok Bettina

Tarol a Nightwish újdonsága!

yr5un5c9t1141.jpg

Tavaly került boltokba a ma már csupán néhány finn tagot számláló zenekar legújabb válogatásalbuma, ami a Decades elnevezést kapta. A korongon a zenekar legjobb dalai kaptak elhelyezésre, melyek többsége természetesen Tarja Turunen nevéhez köthetők. 

A csapat egy turnét is lelejtett a nótákkal, melynek keretein belül leforgatták legutóbbi kiadványukat is, ami a Decades: Live In Buenos Aires elnevezést kapta. Az újdonság december 6-án töltötte meg a lemezboltok polcait, sikere pedig nem is olyan meglepő, hiszen a rajongóknak ezzel kell beérniük, mindaddig amig meg nem jelenik kilencedik stúdiólemezük.

A várva-várt Nightwish-album egyébként 2020 áprilisában kerül majd megjelenésre, hamarosan pedig megérkezik az első hivatalos tétel is, melyhez kisfilmet is forgattak.  A lemezt természetesen egy kiadós turné is követni fogja, melynek során Magyarországot is útbe ejtik majd, mely fellépésre december 7-én kerítenek sort. 

 Ha már te sem birod kivárni az új album megjelenését, vagy már tényleg nagyon be vagy zsongva, akkor figyelmedbe ajánlanánk a Rocker Rádiót, ahol a héten Nightwish-hét van, ami nemcsak azért jó, mert kb. óránként leadnak valami jó kis klasszikust tőlük, hanem azért is, mivel érdekes infók is fel-felröppennek -  a beharangozás pedig egyszerűen zseniális; csekkold le Te is!! 

süti beállítások módosítása