Anette Olzon elárulta, miért hiányolja a legjobban a Nightwish-t!
2019. december 28. írta: Sarok Bettina

Anette Olzon elárulta, miért hiányolja a legjobban a Nightwish-t!

anette-olzon-2019.jpg

Nemrégiben hozták nyilvánosságra, miszerint Anette Olzon a The Dark Element és az Alyson Avenue mellett újabb projektbe vágott, melyben társa nem kisebb személy, mint a legendás Russel Allen! Az Allen/Olzon duó jövőre már meg is jeleníti munkája gyümölcsét, ami az énekesnő elmondása szerint egy igen kemény nagylemez lesz.

A vokalista a közelmúltban tartott egy kérdezz-felelek diskurzust Instagramján, melynek során természetesen megannyi érdekes kérdés érkezett, melyek között persze megbújik néhány olyan, amikre feltehetőleg számított, ám válaszát mégis jól megfontolva, burkoltan tálalta -  ezek közül pécéztünk ki néhányat.

Nettie-t többek között arról faggatták, hogyan merült fel az ötlete annak, hogy Russel Allennel készítsen közös nagylemezt:

A lemezkiadóm kérdezett meg, felmerült az ötlet, majd némi gondolkodás, és a demók meghallgatása után igent mondtam. 

- magyarázta, majd hozzátette, hogy az egész album 100%-os metál lesz.

dark_passion_play_by_miscellaneous123-d5v6tpj.png

Ezt követően persze kiló számra érkeztek a Nightwish-sel kapcsolatos kérdések is, melyek egyike úgy szól, hogy hiányzik-e neki a zenekarban betöltött posztja?

Természetesen hiányzik a móka, amiben kezdetben részünk volt, és persze az is nagyon hiányzik, hogy a színpadon legyek, de az élet megy tovább, és én is továbbléptem. 

-vallotta, majd arra is készségesen válaszolt, hogy mely dalokat adta elő velük a legszívesebben:

Nagyon imádtam a lágyabb hangvételű dalokat mint a Sleeping Sun és a Higher Than Hope.

- ecsetelte.

süti beállítások módosítása