Érkezik az új Ayreon-DVD!
2020. január 15. írta: Sarok Bettina

Érkezik az új Ayreon-DVD!

endshot_sunday_1.jpg

Arjen Lucassen igen kiemelkedő alakja a metálzenei szintérnek, ami nem is olyan meglepő, hiszen a zenész minden egyes projektje nagyon különleges zenei fonalat követ. Több zenekar elindulása is Arjen nevéhez köthető, mitöbb, számos énekes tekintheti magát a felfedezettjének. 

A holland zenész Ayreon nevezetű csapata örvend kiemelkedő sikernek, hiszen a fantasztikus szerzeményeket olyan hírességek adják elő mint Irene Jansen, Marcela Bovio, Anneke Van Giersbergen, Simone Simons, Marco Hietala, Hansi Kürsch, Tobias Sammet, illetve Floor Jansen - többek között.

A szóban forgó formáció már számos remek kiadványt tudhat magáénak, hamarosan pedig újabb ékességgel bővül diszkográfiájuk, ugyanis március 27-én tölti meg a boltok polcait vadonatúj DVD-jük, ami az Into The Electric Castle Live And Other Tales elnevezést kapta.

A korong különlegessége mindösszesen az, hogy a felvétel Arjen minden egyes csapatától tartalmaz nótákat, így a közkedvelt Ayreon-tételek mellett megtalálható egy-egy szintén kedvelt szám a Star One, a Stream Of Passion, illetve a The Gentle Storm aranybányájából is egyaránt.

Ha mindez nem volna elég, a hamarosan érkező újdonsághoz egy előzetes is érkezett, amiből kiderült, miszerint január 29-től már előrendelhetővé válik a koncertanyag.

Íme!

 

süti beállítások módosítása