Black Veil Bridesból való távozásáról vallott Ashley Purdy
2020. január 21. írta: Sarok Bettina

Black Veil Bridesból való távozásáról vallott Ashley Purdy

original_squared_ashley-purdy0.jpg

Tavaly novemberben több meglepetés is érte a Black Veil Brides rajongóit, ugyanis a 2018-as megjelenésű Vale című lemezük után, előszőr jelentkeztek újdonsággal, mitöbb, dupla premierrel tértek vissza a rivaldafénybe! The Night című középlemezük hamar nagy siker lett, a rajta szereplő The Vengeance, illetve Saints Of The Blood című szerzemények pedig egyaránt kisfilm kíséretében kerültek publikálásra.

Az Andy Biersack vezette srácok részéről ez volt visszatérésük jó híre, ám egyúttal szomorkodásra is okot adtak rajongóiknak, ugyanis kiderült, hogy Ashley Purdy már nem tagja a formációnak, helyét Lonny Eagleton vette át. A felek nem kívánták kommentálni Ashley távozásának miértjeit - egészen eddig, ugyanis a zenész hosszú idő után, először szólalt meg az eset kapcsán:

A zenekar rajongói folyamatosan arról kérdezgetnek, hogy miért hagytam ott a zenekart. Technikailag nem léptem ki; mindössze már nem vagyok a csapat tagja.

- vallotta a zenész, aki azt is elmondta, hogy egy igen nehéz időszak van a háta mögött, a BVB-ből való kiléptetése pedig a legrosszabb időpontban történt.

black-veil-brides-andy-sixx-43056246-1600-8400.jpg

Borzalmas volt az időzítés, hiszen akkoriban pszichiátriai kezelésre volt szükségem, hogy fel tudjam dolgozni a körülöttem történt tragédiákat, de a két dolognak semmi köze nem volt egymáshoz.

- magyarázta, majd eképp fejezte:

A Black Veil Brides nemcsupán egy zenekar, hanem üzleti vállalkozás is egyben, ezért egészen biztosan jogi akadályokba ütköznék, ha most nyíltan beszélnék a távozásomról.

süti beállítások módosítása