Visszapillantó! Tekintsd meg Tarja első DVD-jét!
2020. január 27. írta: Sarok Bettina

Visszapillantó! Tekintsd meg Tarja első DVD-jét!

dvd-tarja-luna-park-ride-d_nq_np_985811-mlb20628616324_032016-f0.jpg

2010-ben került a boltok polcaira a finn énekesnő harmadik nagylemeze, ami a What Lies Beneath elnevezést kapta. A vokalista már akkor megmutatta a világnak, hogy minél több lemezt készít, annál inkább válik keményebbé. A szóban forgó korong hatalmas siker lett, az énekesnő pedig hosszas turnét bonyolított le népszerűsítésével.

What Lies Beneath világkörüli turnéja során két DVD is rögzítésre került; az első 2011-ben, ami később Luna Park Ride - Live in Buenos Aires címmel csücsült a boltok polcaira; a másik Act I elnevezésen egy évvel később hódított -nem meglepően - nagy sikerrel világot. 

Az earcMUSIC lemezkiadó most kedveskedett a az énekesnő rajongótáborának, így megosztotta a szóban forgó kiadvány teljes tartalmát, így a nagyérdemű olyan mesterműeket hallhat Tarja lekőrözhetetlen torkából fakadóan mint a Stargazers, a Wishmaster, a  Falling Awake, a The Siren, vagy akár a Victim of Ritual.

A felvétel dallistája:

01. Dark Star
02. My Little Phoenix
03. The Crying Moon
04. I Walk Alone
05. Falling Awake
06. Signos (Soda Stereo cover)
07. Little Lies
08. Underneath
09. Stargazers
10. Ciaran's Well
11. In For A Kill
12. Where Were You Last Night – Heaven Is A Place On Earth – Livin' On A Prayer
13. Die Alive
14. Until My Last Breath
15. Wishmaster

max1435484294-frontback-cover.jpg

A Nightwish éléről is ismert vokalista egyébként tavaly jelenítette meg legutóbbi kiadványát, ami az In The Raw elnevezést kapta. Kritikusok és rajongók is egyaránt egekig magasztalták a lemezt, ami nem is olyan véletlen, hiszen Tarja ezúttal valóban élete legszemélyesebb élményeit tűzte tollvégre, a végeredmény pedig magáért beszél.

Amennyiben megöl az unalom e esős hétfő délután, akkor mintegy kikapcsolódásként megér egy misét a már fent is említett koncert megtekintése, különösen ha ki vagy éhezve egy kiadós Stargazersre, ami nyílt titok, hogy Tarjánál jobban senki sem tud előadni -  nekünk nagyon beválik ez a kis nosztalgia!

Íme!

süti beállítások módosítása