Bemutatta utolsó dalát a Trick Or Treat: PISCES: Bloody rose - premier!
2020. február 20. írta: Sarok Bettina

Bemutatta utolsó dalát a Trick Or Treat: PISCES: Bloody rose - premier!

83381184_3371610549521234_3021787372825083904_o.jpg

Hosszas várakozás után, a napokban került nyilvánosságra a hír, miszerint az olasz metálzenekar várva-várt korongja mikor is kerül pontosan az üzletek polcaira. A The Legend Of The XII Saints elnevezésű konceptelemezről egyébként már teljes egészében lehullott a lepel, ugyanis a címmel egyetemben bemutatták a  kiadvány borítóját, amit ezúttal a frontember ügyködött össze.

Ha mindez nem volna elég, minden egyes hónapban megosztottak egy vadonatúj tételt, így szép lassan amolyan puzzle-szerű megoldással a dallistát is sikerült összerakni. A zenekar köztudottan egy kisfilmet is leforgatott, ám arról egyelőre nincs rendelkezésre álló információ, hogy mikor kívánják publikálni. 

Ahogyan azt fent is említésre méltattuk, a közelmúltban csupa jó hírrel szolgáltak Alessandro Contiék, ugyanis bejelentették, miszerint egy kiadó váltás után április 24-től lesz beszerezhető a már fent is említett nagylemezük. Mindezeket követően, azt sem voltak restek elárulni, hogy ezena  héten fog debütálni a kiadvány számlistáján helyet kapott legutolsó nóta, a Pisces: Bloody rose.

Az újdonsült nóta premierjét a mai napra datálták, így nem is váratták sokáig a fanatikusokat, ugyanis már most lehet csatlakozni a premierhez!

Íme!

 A formáció eddig megjelent dalai pedig:

1. ARIES Stardust Revolution
2. TAURUS Great Horn
3. GEMINI Another Dimension (featuring Beast in Black’s singer Yannis Papadopoulos)
4. CANCER Underworld Wave
5. LEO Lightning Plasma
6. VIRGO Tenbu Horin
7. LIBRA One Hundred Dragons Force
8. SCORPIO Scarlet Needle
9. SAGITTER Golden Arrow
10. CAPRICORN Excalibur
11. AQUARIUS Diamond Dust

süti beállítások módosítása