Dalpremier: Trick Or Treat - CAPRICORN: Excalibur
2019. december 22. írta: Sarok Bettina

Dalpremier: Trick Or Treat - CAPRICORN: Excalibur

67284958_1048210148715598_8365188382947685569_n.jpg

Ahogyan arról már többször is hírt adtunk, The Legend of the XII saints elnevezésen érkezik majd az olasz metálzenekar vadonatúj nagylemeze, ami sorban a hatodik alkotásuk lesz. Ahogyan az a címből is kiderül, egy nagyon különleges dalcsokort készülnek megjeleníteni, amiről a dalok is igen előkelően árulkodnak.

Alessandro Contiék minden hónapban megosztanak egy vadonatúj tételt a nagyérdeművel, így ezidáig kilenc szerzeménynek  (Aries: Stardust RevolutionTaurus: Great Horn , Gemini: Another Dimension , Cancer: Underworld WaveLeo: Lightning Plasma VIRGO: Tenbu Horin LIBRA: One Hundred Dragons ForceSCORPIO: Scarlet needle  , Sagittarius: Golden Arrow) lehettünk már fültanúi. 

A srácok a közelmúltban jelentették be, miszerint javában forognak a kamerák az egyik nótához, ám azt egyelőre nem árulták el, hogy melyik alkotásuk kerül majd megfilmesítésre. Mindezeken túl, alig fél órája hozták nyilvánosságra tizedik kislemezüket, a választás pedig a CAPRICORN: Excalibur című számukra esett, amihez természetesen egy dalszöveges kisfilm is készült.

Íme!

 

süti beállítások módosítása