Visszatérésére készül Alexi Laiho!
2020. március 12. írta: Sarok Bettina

Visszatérésére készül Alexi Laiho!

gettyimages-540663426-1024x1024.jpg

Tavaly ősszel, bombaként robbant  a hír, miszerint három oszlopos tag távozik a Chldren Of Bodomból - ezzel aláírva a zenekar feloszlását. A formáció tizedik nagylemeze egyébként tavaly került a boltok polcaira, fogadtatása pedig igen elismerő volt, hiszen kritikusok és rajongók is egyaránt azt vélték felfedezni, miszerint Alexi Laihóék visszatértek gyökereikhez.

Miután hidegzuhanyként bejelentették feloszlásukat, elmondták, hogy a távozásról szóló döntést meghozó három tag birtokolja a Children Of Bodom név használati jogait, mindazok ellenére is, hogy magát a zenekart Alexi teljesen új tagok toborzásával kívánja folytatni, amihez egy, a csapatot jellemző új név is kapcsolódik. 

Lehet, hogy az új felállás nevét egy kicsit más irányba kell mozdítani. Lehet, hogy csak Bodom lesz, de az is megeshet, hogy az egyik dalunk címe. De mindenképp olyan névnek kell lennie, ami azt sugallja, hogy ez ugyanaz a formáció.  

- tudhattuk meg korábban Alexitől, aki azt is elcsiripelte, miszerint már teljes létszámú a banda.

A méltán nagy népszerűségnek örvendő finn zenész, a minap osztott meg egy fotót közösségi-oldalain keresztül, amihez mindössze annyit fűzött, hogy hamarosan újra rivaldafénybe lép - ezúttal új legénységével a fedélzeten. 

süti beállítások módosítása