Kukkantsd meg Elize Ryd Instagramos koncertjét!
2020. április 07. írta: Sarok Bettina

Kukkantsd meg Elize Ryd Instagramos koncertjét!

5d21b0f4-amaranthe-vocalist-elize-ryd-on-touring-the-older-i-get-the-less-nervous-i-get-before-the-show-image0.jpg

Jelen idő szerint is csillapíthatatlanul tombol a világon a koronavírus-járvány, ami a vártnál is jobban megviseli a  világot. Mindezt a  munkás emberek sínylik meg a legjobban, hiszen sokan egyszerűen képtelenek végezni megélhetésükhöz szükséges munkájukat.

Így van ez a zenevilágban is, az előadók lemondott fellépései természetesen bepótlásra kerülnek, ám addig is igyekeznek minden tőlük telhetőt megtenni annak érdekében, hogy valamilyen módon kárpótolhassák rajongóikat. A kocerteket egy teljesen új módszer váltotta fel, nevezetesen az otthoni környezetben történő előadás, amit #TogetherAtHome címke alatt bonyolítnak le kedvenceink.

Első ízben a Within Temptation akusztikus koncertjét vehettük szemügyre, majd a kihívásnak eleget téve, Sharon den Adel átröpítette a mikrofont barátnőjének, Tarjának. Az ex-Nightwish-énekesnő nagyon örült, amiért rá esett kolléganője választása, így nem is kellett sokat várni, mire élőben jelentkezett Instagram storyjában.

Tarja az Amaranthe pacsirtájának, Elize Rydnek továbbította a felkérést, aki boldogan számolt be erről közösségi felületein, mondván mindazok mellett, hogy keményen dolgoznak az új lemezen, érdemes egy cseppjévé válni annak, ami a jó ügy érdekében indult hódító útra. 

A vokalista Amaranthe-beli társával, Olof Mörckkel csapott egy kiadós bulit, amit most azoknak is szerencséjük van megtekinteni, akik esetleg lemaradtak volna a napokkal ezelőtt történő svéd parádéról. Érdemes azonban nyitott szemmel fürkészni az előadók Instáját, ugyanis Elize jóvoltából Simone Simons lesz a következő, akit majd láthatunk és egyben hallhatunk a röbbször is említett oldalon.

View this post on Instagram

A post shared by Amaranthe (@amarantheofficial) on

süti beállítások módosítása