Beleunt a zenekari létbe? Szólóalbumon dolgozik Floor Jansen!
2020. április 15. írta: Sarok Bettina

Beleunt a zenekari létbe? Szólóalbumon dolgozik Floor Jansen!

91543034_652751012214041_7135725379217679339_n0.jpg

Április 10-én töltötte fel a boltok polcait a Nightwish kilencedik stúdióalbuma, ami a Human. :II: Nature elnevezést kapta. A srácok ezúttal is kaptak hideget-meleget a nóták kapcsán, mondván hiába készítettek dupla lemezt, valami még ígyis hiányzik a megszokott Nightwish-féle színvonalhoz képest.

Jelenleg is karanténban a világ, így a színpadi jelenségek időt nyertek a hogyan továbbal kapcsolatban. Vannak akik a turnéjukat készülnek pótolni, mások viszont új albumon kezdtek dolgozni.

Utóbbiak csapatában foglal helyet a Nightwish üdvöskéje is, aki egy, az Instagramon adott élő bejelentkezésében emelt szót arról, miszerint amellett, hogy kertészkedéssel, valamint kislányával való végtelen mennyiségű játékkal bizony könnyen elüti az időt, elkezdett dolgozni egy szólóalbumon is!

Kicsit ismerős a helyzet, hiszen immár ő a harmadik Nightwish-énekesnő, aki a zenekar tagjaként kezdett szólókarrieren gondolkodni, ám mint ismeretes nem azért van ő a csapatban, mert elődjei a kettőt egyszerre csinálták bármiféle probléma nélkül...

12400.jpg

A holland előadó bizakodóan mesélt terveiről, mondván egy csomó dalt megírt már, több szerzeményt pedig akusztikus részekkel kíván ékesíteni.

Köztudott, miszerint az év elején Floor önálló turnéra indult, melynek több állomása is volt, emellett megannyi fellépése várat még magára - köszönhetően a kialakult helyzetnek.

Az ex-After Forever-és ReVamp-frontasszony emellett azt sem volt rest elárulni, hogy egy DVD-t is kilátásba helyezett, amit nem kiadón keresztül kíván a világra szabadítani, helyette YouTube-csatornáján kívánja oly módon népszerűsíteni, hogy azok is meg tudják majd tekinteni, akiknek nincs rávalójuk a megvételére.

süti beállítások módosítása