Nightwish: Floor Jansen elmesélte a How's The Heart? titkát!
2020. április 20. írta: Sarok Bettina

Nightwish: Floor Jansen elmesélte a How's The Heart? titkát!

92349286_265141744488235_5031497154398313871_n0.jpg

Április 10-én került fel a boltok polcaira a Nightwish Human. :II: Nature elnevezésű nagylemeze, ami elődjéhez hasonlóan rendesen megosztotta a nagyérdeműt. Volt akinek elnyerte a tettszését a kiadvány, azonban többen azt nyilatkozták, miszerint a zenekar rendesen elindult a lejtőn lefelé, visszaútra pedig aligha van esély.

Mindezek ellenére, akad közönségkedvenc nóta is, ami sok esetben a How's The Heart? című sláger, mely szerzemény egyébként az azt eldalolászó énekesnő kedvence is. Elmondása szerint személyes szálak fűzik a sorokhoz, erről pedig nem volt rest nyilatkozni sem, miközben betűre pontosan kielemezte mi miért bír nagy jelentőséggel.

Van egy személyes idézet is a dalszövegben, amit Tuomas rólam, vagy nekem írt.... A dalszövegeket több féleképp is lehet értelmezni; az emberek másként hallgatják, mindenki a saját kis csomagjával, így a saját értelmezésére tudja fordítani.

noname2020nw.jpg

A második versszak viszont nagyon személyes a számomra, különösen, amikor azt írja, hogy: "We met where the cliff greets the sea" - ez rám és életem szerelmére utal, és tulajdonképp az egész erről szól. Aztán folytatódik: " Now there's one that came from me/ A child of love, another tale " - nos, ez a lányom.

 -folytatta, majd zárásként hozzátette:

Amikor mindezt elmondta nekem, könnyekben törtem ki, mivel ez valóban így van, úgy ahogy most beszélek róla, annyira gyönyörű és szívhez szóló, hogy valósággal ragyogok, amikor ezeket a sorokat énekelem. Szóval, a How's the heart? nagyon különleges.

süti beállítások módosítása