Mégsem kuka? Élre tör a Nightwish új lemeze!
2020. április 21. írta: Sarok Bettina

Mégsem kuka? Élre tör a Nightwish új lemeze!

large_hn-promo-12_jpg_3ec2371456c618524537b96c8abe5704.jpg

Április 10-én hosszú évek fáradhatatlan munkája került a metálközönség kezébe, ugyanis az egykoron teljesen finn tagok alkotta Nightwish, aznap dobta hivatalosan is piacra Human. :I I: Nature. címre keresztelt kilencedik nagylemezét. A rajongók keserédes napra virradtak, ugyanis sokan úgy vélik ez a lemez sem lett értékelhetőbb elődjétől, a 2015-ös megjelenésű Endless Forms Most Beautifultól.

Voltak azonban magasztos kritikák is, mitöbb egyre jobban úgy fest a helyzet, hogy a korong igenis megállja a helyét, hiszen több országban - beleértve Finnországot és Németországot is egyaránt - egyenesen listavezető, de máshol is igen előkelő helyeken foglal helyet. A Billboard néhány órája tette közzé, mely lemezek eladása szuperált az elmúlt napokban, illetve hetekben, majd mintegy kiemelés gyanánt osztották meg azt, miszerint a Nightwish újdonsága bizony benne van a top 10-ben.

Néhány óra elteltével viszont már arról értesülhettünk, miszerint az embereket és a természetet górcső alá kapó kiadvány már egészen az ötödik lett az eladási listákon, sikere pedik óráról órára növekszik. Kritika ide, elégedetlenség oda, tények bizonyítják, hogy a csapat készítesen bármit is (bárkivel is) kellően learatja a babérokat, emellett szép lassan zsebeli be sikereit.

 

 

 

süti beállítások módosítása