Polcokon Alexi Laiho életrajzi könyve!
2020. április 21. írta: Sarok Bettina

Polcokon Alexi Laiho életrajzi könyve!

gettyimages-659018530-2048x2048.jpg

Chaos, Control & Guitar címmel, a mai napon vált nemzetközileg is elérhetővé az Alexi Laiho életét felölelő kötet, amit ez idáig csupán finn nyelven vehettek le a boltok polcairól a fanatikusok. A finn zenész igen hosszú utat járt be karrierje során, több csapatot erősített kiváló tehetségével, a nagyérdeműnek mégis egyetlen név jut eszébe, amikor Alexire gondol: Children Of Bodom.

Mint ismeretes, sajnálatos módon a finn zenekar tavaly búcsúzott el véglegesen a rajongóktól, majd ezt követően bejelentésre került Laiho újdonsült formációja a Bodom After Midnight képében. A finn zeneipar egyik legelismertebb zenészéről tavaly került publikálásra egy életrajzi kötet, amit most kiegészítve angol nyelven is közzétettek. A könyvet Petri Silas öntötte sorokba, aki évek óta jó kapcsolatot ápol a Sinergyben megismert Alexivel.

A különleges alkotás hasábjain szó esik a zenész sikereiről és mélypontjairól egyaránt, melyekre bár ő maga sem büszke, még sem fél nyíltan vállalni tetteinek olykor igen súlyos következményeit - egyik ilyen pont például a COB feloszlása.

"Alexi Laiho - Chaos, Control & Guitar" available in english starting tomorrow April 21st! An updated edition of Alexi...

Közzétette: Alexi Laiho Official – 2020. április 20., hétfő
süti beállítások módosítása