Bodom After Midnight - avagy bemutatta új csapatát Alexi Laiho!
2020. március 16. írta: Sarok Bettina

Bodom After Midnight - avagy bemutatta új csapatát Alexi Laiho!

bodomaftermidnight.jpg

Tavaly ősszel sokkolta rajongóit a finn Children Of Bodom, ugyanis bejelentették, miszerint több, mint húsz év, és tíz album után a feloszlás mellett döntöttek. Alexi Laiho egy interjú során elmesélte, hogy a keserédes elválás többnyire az ő sara, ebből fakadóan pedig a távozó három tagnál landolt a zenekar nevének birtoklási jogai.

A zenész elárulta, mivel társai tulajdonában áll a Children Of Bodom név, tervei közt szerepelt az a lehetőség, miszerint egyik daluk címe lesz majd új csapata védjegye, mintegy suggalva azt, hogy ez még mindig ugyanaz a formáció csupán teljesen más felállásban.

Lehet, hogy az új felállás nevét egy kicsit más irányba kell mozdítani. Lehet, hogy csak Bodom lesz, de az is megeshet, hogy az egyik dalunk címe. De mindenképp olyan névnek kell lennie, ami azt sugallja, hogy ez ugyanaz a formáció.

- tudhattuk meg Laihótól korábban.

Alexi a napokban tudatta a nagyérdeművel, miszerint hamarosan felfedi új zenésztársait, ezzel együtt pedig az is kiderül, hogyan keresztelte el újdonsült együttesét. A minap egyébként már megosztott egy izgalmas, mintegy néhány másodpercet felölelő videót, mondván a mai napon megtörténik a várva-várt pillanat.

A mai napon végre megtörtént a nagy bejelentés, így kiderült, hogy egy 2001-es sláger, a Bodom After Midnight szuperál az új csapat neveként, amit a következő zenészek tettek kerek egésszé:

Alexi Laiho - ének, gitár

Daniel Freyberg - gitár

Waltteri Väyrynen - ütős hangszerek

Mitja Toivonen - basszusgitár

Lauri Salomaa - billentyűs hangaszerek (csak kisegítőként)

süti beállítások módosítása