Végre polcokon! Ensiferum - Thalassic
2020. július 10. írta: Sarok Bettina

Végre polcokon! Ensiferum - Thalassic

band6.jpg

Hosszú ideje lázban tartja rajongótáborát a finn Ensiferum, ugyanis a srácok szintén hosszú idő elteltével híresztelték el, miszerint idén már biztosan boltokba kerül vadonatúj nagylemezük. Még tavasszal közölték a nagyérdeművel, miszerint a 2017-es megjelenésű Two Paths utódja a Thalassic elnevezést kapta és a mai napon, azaz július 10.-én válik elérhetővé.

Maga a kiadvány egyébként mindössze kilenc - és további két - tételt foglal magába, melyekben igen nagy szerephez jutott a frissen csatlakozott Pekka Montin, aki egyébként  2016-ban távozó Emmi Silvenninen, majd az őt váltó Netta Skog helyére került. A zenész nemcsupán a billentyűs hangszereket, hanem hangszálait is egyaránt megszólaltatja - nem kis sikerrel, ezzel új löketet adva a formációnak.

Első ízelítőként a A Rum, Women, Victory című számuk került publikálásra, majd ezt követően az Andromeda címre keresztelt szerzemény is felkerült a legnagyobb videómegosztóra, egy kisfilm kíséretében. Mintegy tekintettel a jelenleg is gőzerőkkel tomboló helyzetre, a Metal Blade Records a mai napon közzétette a teljes lemezt hivatalos YouTube-csatornájukon, amit most mi is elhoztunk.

Íme!

süti beállítások módosítása