Albumpremier: Dark Sarah - Grim
2020. július 17. írta: Sarok Bettina

Albumpremier: Dark Sarah - Grim

noname23.jpg

Véget ért az izgalmaktól fűtött várakozás, ugyanis végre a boltok polcaira került a Dark Sarah vadonatúj, immáron negyedik stúdióalbuma, ami a Grim elnevezést kapta. Heidi Parviainen már elújságolta korábban, miszerint ezúttal is egy igen sötét, mágikus dolgokkal megspékelt kiadványt készül boltokba küldeni csapatával, az előfutárként debütált tételek pedig szép lassan szikla szilárd alapot adtak a vokalista szavainak.

Mindösszesen három nótát mutattak be a közönségnek, melyek mindegyike egy sajátos háttérrel ellátott, minden tekintetben különleges hangulatú, ám mindenek előtt elképesztően látványos kisfilm kíséretében kerültek publikálásra - ezzel is csalogatva a régi és egyben az új fanokat is egyaránt.

A finn énekesnő elárulta, hogy a kezdetektől fogva egy kiadós horror-sztorit álmodott meg az újdonság témájaként, és mivel szereti a szójátékokat maga a címe is több dologra utalhat - többek között a mesék nagymesterei, a Grimm-fivérek is megbújhatnak a sorok között, ám ez csakis attól függ, hogy a hallgató milyen történetre összpontosít.

Az eddig debütált szerzemények hamar belopták magukat a nagyérdemű kegyeibe, ami most már tovább fokozódhat, ugyanis most mi is elhoztuk Nektek a finnek újdonságát, ami teljes egészében egy utazással teli dalcsokor.

Íme!

süti beállítások módosítása