Visszatérő dallal jelentkezett a Varg!
2020. július 17. írta: Sarok Bettina

Visszatérő dallal jelentkezett a Varg!

varg-promo-2020.jpg

Das Ende aller Lügen elnevezésen, 2016-ban került boltokba a német zenekar legutóbbi nagylemeze, amit egy évvel később egy kislemez követett Götterdämmerung elnevezés alatt.  A csapat ezt követően rövid ideig visszavonult, majd tavaly tavasszal bejelentették, miszerint egy régi-új kiadványt készülnek megjeleníteni, ami nem más, mint legelső nagylemezük, a Wolfszeit.

A dalcsokor Wolfszeit II. címmel vált elérhetővé, tartalma pedig teljesen egészében felfrissült, hiszen az összes nótát újra rögzítették, emellett a korong borítója is teljesen új megjelenésben részesült. A Phillip Seiler (Freki) vezette farkas-imádók már akkori közleményükben elújságolták, miszerint idén jelenik meg következő nagylemezük, melynek kapcsán hozzáfűzték azt is, hogy ezúttal nagyobb visszakacsintást készülnek vetni gyökereik felé.

A napokban érkezett a fantasztikus hír, miszerint a srácok várva várt újdonsága szeptember 18.-án, Zeichen elnevezésen kerül majd a fanatikusok kezei közé. A kiadvány ezúttal viking-témájú dalcsokorral a fedélzeten készül sikert aratni, mindösszesen tíz nóta jegyében, melyek közül magát a névadót osztotta meg elsőként a zenekar - erről a következőképp nyilatkoztak:

A Zeichen a szíve az új lemezünknek és az új Vargnak is egyaránt. Fontosnak tartottuk azt, hogy először a címadót jelenítsük meg egy kisfilm kíséretében, mivel ez teljes egészében tükrözi azt az energiát amit a lemez képvisel, mind zenei, mind vizuális szempontból egyaránt, továbbá a rajongóinkat a Vikingek legendás korszakába csalogatja.

- kommentálta a frontember.

Íme a dallista:

793
Schildwall
Auf die Götter
Rán
Fara Til Ránar
Wildes Heer
Feld der Ehre
Wanderer
Zeichen

varg864734.jpg

 

 

 

süti beállítások módosítása