Floor Jansennek beintett az Instagram! Az énekesnő nyilvánosan szólt be az oldal üzemeltetőinek!
2020. október 13. írta: Sarok Bettina

Floor Jansennek beintett az Instagram! Az énekesnő nyilvánosan szólt be az oldal üzemeltetőinek!

n83315.jpg

Felmerülhet a kérdés, hogy vajon miért is van hetek óta hatalmas nagy csend Floor Jansen Instagramján, amire a válasz nem is lehetne egyszerűbb annál, minthogy a vokalistát letiltották! Az énekesnő hetek óta kétségbeesetten keresi a választ arra, miért nem tud belépni fiókjába, és hogy miért nem érkezett  még mindig segítség problémájára.

A holland pacsirta rendszeresen értesíti rajongóit egy-egy mozdulatáról, legyen az vadonatúj videója, vagy akár egy röpke pillanat a mindennapokból, amiről szívesen beszámol követőinek. A mindig vidám ex-After Forever-énekesnő azonban nemrégiben jelentette be hatalmas szomorúság közepette, miszerint valaki megpróbálta feltörni a profilját, az oldalt üzemeltetőket pedig rendesen hidegen hagyja a vokalista problémája.

A közelmúltban egyébként egy hollandiai gálán is részt vett az énekesnő, amit a legjobb televíziós műsor jegyében rendeztek meg. Természetesen a Beste Zangers is esélyes volt győztesnek, melynek legutóbbi évadában Floor is tiszteletét tette – ezzel nyerve magának még nagyobb hírnevet. Floor a Twitteren buzdította rajongótáborát arra, hogy szavazzanak a Beste Zangersre, egyik bejegyzésében pedig rendesen be is szólt az Instagram üzemeltetőinek!

 Hé Instagram szavazni fogsz a Beste Zangersre? Esetleg segítenél újra hozzáférni a fiókomhoz?

- adott hangot türelmetlenségének a mikroblogon.

A szóban forgó fennakadást egyébként továbbra sem sikerült orvosolni, így az egykori ReVamp-frontasszony most Twitteren, Facebookon és YouTube-on próbálja tartani a kapcsolatot fanatikusaival, különösen most, hogy igyekszik leszűkíteni gardróbja tartalmát, így a feleslegesnek vélt ruhakölteményeit webshopján keresztül, egy játék keretein belül ajándékozza el.

süti beállítások módosítása