Megérkezett a Sirenia vadonatúj szerzeménye!
2021. január 12. írta: Sarok Bettina

Megérkezett a Sirenia vadonatúj szerzeménye!

1393_photo.jpg

Tizedik lemezéhez érkezett a norvég illetőségű Sirenia, mely korongot február folyamán küldik a lemezboltok polcaira. A kiadványról az Addiction No. 1 címet viselő szerzeményt osztották meg felvezetőként, melynek jóvoltából kiderült, hogy a formáció ezúttal modern elemekkel ékesítette egy-egy tételét.

A Riddles, Ruins & Revelations a Sirenia tizedik stúdióalbuma. A korong pont annyira változatos, amilyennek egy Sirenia-lemeznek lennie kell. Sok olyan eleme van, ami egy teljesen új oldalról mutatja be a zenekart. (...)

- újságolta Morten Veland.

A csapat már korábban értesítette rajongóit arról, miszerint a mai napon újabb szerzeménnyel rukkolnak elő, választásuk pedig a We Come To Ruins elnevezésű nótára esett. A zenekar alapítója természetesen erről az alkotásról is ejtett néhány szót, mintegy ismertetőül:

 Ez a dal a Sirenia keményebb oldalát mutatja meg, bár egy nagyon dinamikus dal, ugyanakkor rengeteg változást vonultat fel az atmoszféra és az intenzitás szempontjából egyaránt. Valószínűleg ez most tipikusabb Sirenia-dal az előző kislemezünkhöz képest, de mégis modern megközelítésű.

- összegezte.

A dallista:

1. Addiction No. 1
2. Towards An Early Grave
3. Into Infinity
4. Passing Seasons
5. We Come To Ruins
6. Downwards Spiral
7. Beneath The Midnight Sun
8. The Timeless Waning
9. December Snow
10. This Curse Of Mine
11. Voyage Voyage

a2147460583_10.jpg

süti beállítások módosítása