Hangoskodnál kicsit? Floor Jansen elmondja, hogyan csináld profin!
2021. február 06. írta: Sarok Bettina

Hangoskodnál kicsit? Floor Jansen elmondja, hogyan csináld profin!

maxresdefaultfloor.jpg

Ha péntek, akkor új videó Floor Jansentől, ha pedig szombat, akkor is új videó Floor Jansentől! Hát nem bombasztikus? Viccet félretéve, a holland énekesnő szépen feltalálta magát, miután a koronavírus-járvány miatt bizonytalan időre leállt a koncertezés, ebből adódóan pedig a Nightwish is folyamatosan odébb dobálja a leszervezett bulikat.

Visszatérve Floorra, a dalos pacsirta hetente meglepi valamivel rajongóit, nemrégiben pedig kapott is egy kis ajándékot a YouTube-tól, ugyanis immár több, mint százezer feliratkozó kíváncsi az általa megosztott tartalmakról. Szó sincs arról, hogy az énekesnő letéve a mikrofont beállt hülyíteni magát a kamera előtt, ugyanis az általa megosztott videók hol feldolgozásokat rejtenek, hol pedig röpke érdekességeket.

Az igen kreatívvá vált ex-After Forever-frontasszony több, különböző sorozatot is indított, ezek egyike Master Class címmel található meg, melyben az éneklés különböző technikáiról, illetve azok helyes használatáról beszél. Elmondása szerint bárki képes kipréselni magából azokat a hangokat, amelyekkel ő is libabőrösre varázsolja a  nagyérdeműt.

Jansen már korábban is foglalkozott tanítással, ám nagyon úgy fest, hogy a karantén ismét meghozta a kedvét ahhoz, hogy feltörekvő énekeseket egyengessen, ezért ma meg is érkezett a negyedik videó, melynek jóvoltából az is kiderül, hogy a felsorolt technikák közül, neki melyik a személyes kedvence.

süti beállítások módosítása