Márciusban érkezik a Dalriada új albuma, hamarosan dalpremier!
2021. február 12. írta: Sarok Bettina

Márciusban érkezik a Dalriada új albuma, hamarosan dalpremier!

148957092_259262405568964_6954433665306124408_o.jpg

2020-ban került volna az üzletek polcaira a Dalriada új albuma, ami az Őszelő elnevezést kapta. A formáció tavaly, Ezer Csillag címmel már megosztott egy dalt a kiadványról, majd ezt követően újabb tételt osztottak meg, az Őszi Ének című szám keretein belül.

A zenekar nemrégiben egy közleményt is kiadott, amiben azt taglalják, miért csúszik új lemezük megjelenése, továbbá Te magad hogyan lehetsz Binder Lauráék segítségére. A napokban újabb jó hírt osztottak meg a rajongóikkal, többek között elárulták, miszerint március közepén érkezik a boltokba az Őszelő, s ha mindez nem volna elég, bemutatták a korong dallistáját, és annak borítóját is egyaránt.

Sok helyről olvashattátok az elmúlt hetekben és hónapokban, hogy a világjárvány közepén nem érdemes lemezt kiadni, mert úgysem lehet a dalokkal turnéra menni, csak elvész az anyag, az emberek elfelejtik a zenekart stb.

Mi ennek az ellenkezőjét gondoljuk: hisszük, hogy ezekben a rosszkedvű, bizonytalan, sokszor kilátástalan időkben igenis szükség van olyan dolgokra, jó hírekre, pláne zenére, amelyek kicsit jobb kedvre deríthetnek mindnyájunkat. Amiknek együtt örülhetünk. Hittel, lélekkel és őszinte szeretettel készítettük az új albumot, amit már túl fájdalmas a fiókban tartanunk, bármit is diktálna a piaci logika. Ezen okokból nem várunk tovább: február 19-én, pénteken elindul az Őszelő lemez előrendelése, mellyel egy időben nyilvánosságra hozzuk a lemez felvezetésére szolgáló klipet a Betyár-altató című dalunkhoz!

- olvasható közösségi oldalaikon.

Hiszünk a közönségünk és a közösségünk erejében, támogatásában. Úgy gondoljuk, hogy ez egy remek alkalom, hogy megmutassuk: együtt nemhogy eltűnünk, sőt, még erősebbek leszünk!

Amiben segíthetsz, és amiben kérünk is, hogy segíts: a lemez megjelenéséig hetente jelentkezünk újdonságokkal, klippel, koncertdallal, szóval maradj velünk, hallgasd a dalokat, és segíts, hogy minél több emberhez eljuthassunk - minden megosztás és reakció fontos, számítunk Rád!

- tették hozzá.

A dallista:

01. Ezer élet, ezer csillag
02. Rákóczi zászlaja
03. Dúvad
04. Őszelő
05. Betyár-altató
06. Földanya
07. Huszáros
08. Örökség
09. Őszi ének
10. Ezer csillag

dalriadaoszelo.jpg

süti beállítások módosítása