Megérkezett a Leander Kills új kisfilmje
2017. február 19. írta: Sarok Bettina

Megérkezett a Leander Kills új kisfilmje

01allea57578.jpg

Decemberben derült ki, miszerint a Köteles Leander vezette csapat egy teljesen új dallal kívánja magát megmérettetni az idei A Dal selejtezőjén. Mint az hetekkel ezelőtt kiderült, az Élet című dal tökéletes választás volt a srácok részéről, hiszen a zsűri csupa jó dolgokat mondott mind a zenekarról, mind a dalról egyaránt. 

 

A zenekarnak a verseny második elődöntőjében is volt szerencséje bizonyítani – nem kis sikerrel, ugyanis nemcsak esélyesek voltak képviselni hazánkat Kijevben, de az Élet című balladájuk dalszövege elnyerte a legjobb dalszövegnek járó díjat is. Az együttes egyébként az est folyamán ötös felállásban lépett színpadra, mivel ezúttal Bodor Máté (ex-Wisdom, Aleastorm) szólaltatta meg az egyik gitárt, míg utódja, Vermes András a zongora mögött foglalt helyet.

A csapat tegnapelőtt osztotta meg az Élethez készült videóklipet, melynek képi világa nagyon látványos és változatos. Továbbá a kisfilmben mind az öt tag szerepet kapott, ami azért is érdekes, mert Máté tiszteletbeli tagja maradt a csapatnak – mivel a skót Alestorm stúdióba vonult felvenni legújabb albumát –, és a helyét csak nemrégiben vette át Vermes András. 

Szombaton, azaz tegnap a csapat ismét bizonyíthatott a A Dal döntőjében, Leanderék ugyan nem jutottak tovább, így sajnos nem ők képviselik majd Magyarországot a 62. Eurózítiós Dalfesztiválon, ám kétség sem fér hozzá, hogy rengeteg támogatást kaptak, mind a rajongóktól, mind a kollégáktól egyaránt.

Gratulálunk a csapat felejthetetlen teljesítményéhez!


süti beállítások módosítása