Anneke van Giersbergennel lépett fel a Within Temptation
2019. július 13. írta: Sarok Bettina

Anneke van Giersbergennel lépett fel a Within Temptation

66793523_10156672893837986_2916084250530807808_n.jpg

Fotó: Bart Heemskerk

Köztudott, hogy a Within Temptation visszatérő lemeze idén februárban töltötte meg a lemezboltokat, s már a megjelenésének napján hatalmas sikert tudhatott magáénak. A formáció jelenleg is e korongot népszerűsíti világszerte, így a legnagyobb fesztiválokon is tiszteletüket teszik.

A műfajon belül egyébként albumról albumra hatalmas változásokat produkált a Sharon den Adel vezette brigád, így ennek fényében mindegyik korszakukból csipegettek a setlist összeállításánál. A napokban egyébként egy várva várt duett is megtartásra került, ugyanis - ahogyan az már korábban be lett harangozva - csatlakozott hozzájuk Anneke van Giersbergen (VUUR,ex-The Gathering), akivel újfent felcsndült a Somewhere című szám.

A két vokalista egyébként ha tehetik és persze adottak a körülmények, akkor együtt adják elő a nótát, ami az előadásmódjukat tekintve valósággal közönségkedvenc. Magáról az ominózus pillanatról egyébként felvétel is készült, amit most alább te is megtekinthetsz, - amennyiben még nem tetted.

Íme!

 

 

süti beállítások módosítása