Kiderült, mikor érkezik az új The Dark Element-kislemez
2019. szeptember 19. írta: Sarok Bettina

Kiderült, mikor érkezik az új The Dark Element-kislemez

69271844_377983653119982_3922242890751443193_n000.jpg

Köztudott, hogy a nagy sikernek örvendő The Dark Element novemberben küldi boltokba második nagylemezét, ami a Songs The Night Sings elnevezést kapta, és ami mindösszesen tizenegy dalt tár a hallgatóság elé. A Jani Liimatainen, valamint Anette Olzon által létrehozott csapat igen buzgón nyilatkozott az újdonságról, amibe a közelmúltban a célközönség is belekóstolhatott.

A zenekar ugyanis, néhány hete tette közzé első kislemezes dalukat, ami egyben az album névadója is, a Songs The Night Sings pedig valósággal tarolt a nagyérdemű körében, - amihez persze hozzá járult a nótához készült kisfilm is. Az izgalmak természetesen továbbra sem csillapodtak, hiszen Nettie korábban már azt is hangoztatta, hogy ő már most készán áll a harmadik The Dark Element-album készítésére.

Bár a formáció ennyire nem szalad a rúd elé, ehelyett újfent felcsigázták a fanatikusokat és bejelentették, hogy októberben újabb kislemezt kívánnak megjeleníteni, azt viszont még nem árulták el, hogy ezúttal melyik tétellel kívánnak még több rajongót bezsebelni. Érdekesség, hogy az együttes több klipet is leforgatott, így nagy esély van arra, hogy a következő nóta is megfilmesített változatban indul hódító útjára.

 

süti beállítások módosítása