Cristina Scabbia azonnal igent mondott Tarja felkérésére
2019. október 12. írta: Sarok Bettina

Cristina Scabbia azonnal igent mondott Tarja felkérésére

35398470_201462714012608_342864048078979072_n00.jpg

Augusztus végén landolt a boltok polcaira Tarja vadonatúj nagylemeze, az In The Raw. A korong hatalmas siker a világ minden pontján, hiszen a finn énekesnő kicsit sem beszélt mellé, amikor többször is azt nyilatkozta: ennél keményebb és személyesebb lemez még sosem került ki a kezei közül.

Ahogyan az az előző lemezeken is megtörtént, a Nightwish-énekesnő ezúttal is felcsatolt néhány duettet a számlistára, így egy-egy dal erejéig tiszteletét tette Cristina Scabbia, Tommy Karevik, és a Soilwork énekese is egyaránt. A három vokalista tökéletesen kiegészíti a metálzene nagyasszonyát, most pedig kiderült, hogy az egyik pacsirta, nem gondolkozott sokáig azon, hogy rábólintson-e a felkérésre.

Amikor felkért, hogy énekeljek a Goodbye Strangerben, azonnal elfogadtam. Kihívásnak tartottam, hiszen, ha olyan részeket énekelsz, amiket nem te írtál, azok egy kicsit mindig furcsák. De végül érdemes volt meghallgatni a végeredményt.

- vallotta hatalmas vigyor közepette a Lacuna Coil frontasszonya.

Szeretem az együttműködéseket, amikor olyan emberekkel dolgozol együtt akiket ismersz, főleg, ha ez olyanokkal történik meg, akiket imádsz is. A legutóbbi Tarjával elképesztő volt. Mi nemcsak barátok vagyunk, büszke vagyok arra, amit elért a Nightwish-sel, és a szóló karrierjével.

-tette hozzá.

süti beállítások módosítása