Kisfilmen dolgozik az Amberian Dawn
2019. október 23. írta: Sarok Bettina

Kisfilmen dolgozik az Amberian Dawn

amberiandawn_group3_lowres.jpg

A napokban adtuk hírül, miszerint a finn metálzenekar hosszas, kemény munka után, végre bejelentette vadonatúj nagylemezének érkezését. Maga az újdonság a Looking For You elnevezést kapta, és január végén kerül majd a lemezboltok polcaira. Ha mindez nem volna elég, a "Capri" Päivi Selo vezette legénység már az album borítóját is nyilvánosságra hozta, de annak dallistáját sem tartották meg a maguknak.

A számlistán egyébként mindösszesen tizenegy tétel került elhelyezére, melyek egyike már a korábbi lemezen is megjelent, most azonban kiegészítés gyanánt újra felvették. Megtalálható továbbá egy ABBA-feldolgozás is, a svéd alakulat bőséges alkotásai közül pedig a Lay All Your Love on Me-t pécézték ki maguknak, mely nótát már a fellépéseken is előszeretettel tálalták a célközönség elé.

Mindezeken túl, egy duett is helyet kapott az új lemezen, melyben Fabio Lione (Turilli/Lione Rhapsody, Angra, ex-Rhapsody Of Fire, ex-Vision Divine,...) személyében, Olaszország egyik legnépszerűbb metálénekese ragad mikrofont a finn énekesnő oldalán. Csak, hogy bizotsan elégedettek legyenek a fanatikusok, a finnek egy vadonatúj dalt is közzétettek, válaszásuk pedig elsőként a United címre keresztelt nótára esett, amihez egy dalszöveges kisfilmet is készítettek.

A formáció háza táján azonban továbbra sem álltak le a munkálatok, ugyanis kiderült, hogy hamarosan újabb szerzemény kerül majd bemutatásra, ám ezúttal egy kisfilm formájában, melynek készületei gőzerőkkel zajlanak. Arról egyelőre nincs rendelkezésre álló információ, hogy melyik tétel filmesedik meg, ahogyan azt sem tudni, hogy mikor válik majd elérhetővé.

 

View this post on Instagram

A post shared by Amberian Dawn (@amberiandawn) on

süti beállítások módosítása