Búcsúzik a Twilight Force dobosa
2019. november 05. írta: Sarok Bettina

Búcsúzik a Twilight Force dobosa

tf73254196_2687878161270482_5178503658618224640_n.jpg

Az idei év sem marad el szörnyű hírek nélkül, és amellett, hogy a hallgatóságnak már része volt néhányban, most újfent megérkezett egy. A Twilight Force ugyanis néhány órája jelentette be, miszerint távozik köreikből dobosuk, akit a Twilight Force királysága De’Azsh néven ismer.

A zenekar bejegyzéséből kderül, hogy bár nehéz szívvel, de elfogadták társuk döntését, aki személyes okokra hivatkozva döntött úgy, hogy leteszi a dobverőket a formáció mágikus körében. A srácok amellett, hogy elmondták, nem haragban váltak el útjaik, már az új ütőst is beharangozták, Isak Olsson személyében, aki a jövő évi Japán turnén fog hivatalosan is bemutatkozni.

Sok évvel ezelőtt csatlakoztam a Twilight Force Királyságához, és alig vártam, hogy felfedezhessem a titokzatos varázslatokat, és a csodálatos földeket. Az utazásaimra nincsnek szavak! Nagyon szerencsés vagyok, amiért a legbecsületesebb és a legtehetségesebb társaimmal, barátaimmal dolgozhattam. Együtt, szinte az egész világot meghódítottuk. Leírhatatlan hálát érzek.

- áll Daniel Sjögren soraiban, aki a Twilight Force mellett a Bloodbound dobosa is egyben.

 A Twilight Force legújabb lemeze, a Dawn Of The Dragonstar egyébként idén augusztusban töltötte meg a lemezboltok polcait, sikere pedig méltán tekinthető megpecsételődöttnek, hiszen a formáció előző két lemeze messze elveszik az újdonság mellett, hiszen soha nem voltak még ennél erősebbek!

 

süti beállítások módosítása