Instagramon ad koncertet Tarja!
2020. március 28. írta: Sarok Bettina

Instagramon ad koncertet Tarja!

0rfbha.jpg

Alig néhány nap telt el azóta, hogy az Instagram népe élő adsban követhette végig a Within Temptation akusztikus koncertjét, amit a hollandok a #TogetherAtHome címke alatt bonyolítottak le. A koronavírus miatt ugyanis az előadóknak mindenképp le kellett mondaniuk a már leszervezett fellépéseiket, ezért többen is az Instagram-koncertet vetették fel amolyan kárpótlásként.

A Nightwish pacsirtája több élő adást is adott az elmúlt időben, ezáltal tudhattuk meg tőle, hogy már javában készül vadonatúj nagylemeze, de egyéb érdekességekre is választ adott, mint például melyek azok a nóták, amik korábban kifogtak rajta, manapság pedig a kisujjából kirázza őket. A vokalista legutóbbi bejelentkezésében arról is tudósított, miszerint hamarosan újfent láthatjuk őt, ugyanis valami különlegességgel készül.

A mai nap folyamán elárulta, hogy ma este ő is csatasorba áll, és lenyom egy fergeteges koncertet az Instán. Döntése nem meglepő, hiszen ha valaki, akkor Tarja sosem mond nemet, ha jó ügy érdekében kell cselekedni. A metálzene legkiválóbb énekesnője már el is kezdte fogadni nézőit, szóval le ne maradj róla!

 

View this post on Instagram

A post shared by Tarja Turunen (@tarjaofficial) on

süti beállítások módosítása