Káprázatos hajszínnel köszöntötte a napsütést Charlotte Wessels
2020. április 15. írta: Sarok Bettina

Káprázatos hajszínnel köszöntötte a napsütést Charlotte Wessels

tumblr_inline_po45hd30nt1r35x6d_12800.jpg

Charlotte Wesselszt a Delain énekesnőjeként ismerhettük meg, aki 2004-ben csatlakozott a formációhoz. Kezdetben egy visszafogott, szerény teremtésként ismerhettük, majd az évek multán egyre inkább megmutatkozott merészsége.

A vokalista manapság extravagáns hajkoronájáról ismert, amit ha nem is évente, de legalább két évente más-más színekbe burkol. Nem volt már olyan szín és annak egyéb árnyalatai, melyeket ne próbált volna ki, így láthattuk már pink, lila, vörös, és tűzpiros színekben pompázni, legutóbb pedig a szőkét is bevállalta.

A koronavírus-járványnak köszönhetően az emberek otthonuk biztonságát élvezik, ezalól pedig a sztárok sem kivételek. A Delain februárban küldte a boltokba vadonatúj nagylemezét, Apocalypse & Chill elnevezésen, ami azonnal megnyerte magának a nagyérdeműt.

A holland énekesnő természetesen nem folytathatta a korong népszerűsítését zenekara oldalán, ezért szabadidejében kedvenc elfoglaltságainak hódol, melyek egyike nevezetesen a festés. Néhány órája, boldogan számolt be közösségi felületein keresztül mai elfoglaltságáról, ami ezúttal a hajfestés volt!

Mintegy érdekesség gyanánt, Charlie egy rövid videót is közzétett a folyamatról, majd néhány fotón közölte a végeredményt, ami káprázatos lett, különösen, amikor megvilágítják azt a nap sugarai.

 

View this post on Instagram

A post shared by Charlotte Wessels (@charlottewessels) on

 

View this post on Instagram

A post shared by Charlotte Wessels (@charlottewessels) on

süti beállítások módosítása