Albumpremier: Delain - Apocalypse & Chill
2020. február 07. írta: Sarok Bettina

Albumpremier: Delain - Apocalypse & Chill

78399108_2632442290209983_2240584142246903808_o.jpg

Tavaly számoltunk be arról, miszerint már készülőben a Delain vadonatúj nagylemeze, melynek megjelenését erre a hónapra datálták. Charlotte Wessels korábban úgy nyilatkozott a korongról, hogy ezúttal több szimfonikus elemet használtak - ezzel bombasztikussá varázsolva a számlistára került tételeket.

Ezt követően a turnén, már be is mutatták első dalukat, a választás pedig a Burning Bridges című számra esett, mely tételhez később egy különleges kisfilmet is forgatott a csapat. Nem sokkal később, One Second címmel újabb nótát hoztak nyilvánosságra, amihez ezúttal egy dalszöveges videót készítettek.

Miután kellően felcsigázták rajongóikat, nem sokat kellett várni a legfontosabb hírre sem, ami nem más volt, mint maga a korong megjelenésének dátuma. A brigád mintegy meglepiként néhány hónapja végre közölte rajongóival: újdonságuk az Apocalypse & Chill elnevezést kapta, a számlistára mindösszesen tizenhárom szerzemény került fel, a debütálásra pedig február 7-én kerül sor.

A napokban egyébként újabb nótával jelentkeztek, hiszen köztudott tény volt, hogy újra forognak a kamerák, ám azt nem árulták el, hogy melyik tétel kerül megfilmesítésre. A közelmúltban egy előzetes kíséretében közölték, miszerint ezúttal a balladisztikus hangvételű Ghost House Heart került rögzítésre. 

Szép lassan ugyan, de végre elérkezett a várva-várt megjelenés, így a mai naptól kezdődően kötelezően beszerezhető a szóban forgó nagylemez, ami a Delain eddigi legkülönlegesebb kiadványa lett. 

Az újdonságot persze mi is elhoztuk Nektek, íme:

süti beállítások módosítása