Így reagált Floor Jansen arra, hogy hasonlít a ReVamp énekesnőjére!
2021. március 12. írta: Sarok Bettina

Így reagált Floor Jansen arra, hogy hasonlít a ReVamp énekesnőjére!

nonamerevamp0.jpg

Floor Jansen első igazi sikerét az After Forever frontasszonyaként élhette át, majd miután 2009-ben feloszlott az igen népszerű holland brigád megalapította saját zenekarát, ami ReVamp néven sajnos csupán két nagylemezt élhetett meg.

2013-ban ugyanis a holland énekesnő hivatalosan is kikötött a Nightwish frontján, és ahogyan azt meglehetett jósolni be is áldozta saját csapatát a finnekért, így a ReVamp 2016-ban bejelentette feloszlását. Az énekesnő szekere azóta rendesen megtelt népszerűséggel, hiszen szerepelt a holland Beste Zangersben, majd ennek nyomán beindította szólókarrierjét, első önálló korongját pedig gőzerőkkel készíti.

A koronavírus-járvány kirobbanása óta kényszer szabadságra vonultak az előadók, ugyanis koncerteket lehetetlenség tartani, ennek apropóján több zenekar döntött úgy, hogy megpróbálkoznak egy vadonatúj stúdiólemezzel.

Floor azonban teljesen másban találta fel magát, a vokalista ugyanis elindította saját YouTube-csatornáját, ahol hetente jelentkezik érdekes dolgokkal. A péntekenként debütáló sorozata a Fan Friday címet viseli, magából a névből pedig meg is állapítható, hogy az énekesnő egy percen keresztül válaszol rajongói kérdésekre.

Ez ma sem történt másként, első ízben pedig megtudhattuk, hogy mely karakter lenne szívesen a Trónok harcában, illetve A Gyűrűk urában, ugyanis bár keveri kettőt mégis egy nagyon lelkes választ kaptunk.

Azt hiszem, legszívesebben a sárkányok királynője lennék... Ó, Gyűrűk ura.... A Gyűrűk urában nincs sárkánykirálynő? Már nem is emlékszem rá, de talán tünde lennék.

 boncolgatta Floor, majd olyan történt, amire talán még ő sem számított, ugyanis az egyik kérdés az volt, hogy hallott-e már a ReVamp énekesnőjéről, akivel nagyon hasonlítanak. A vokalista reakcióját a lentebb megtalálható videóban figyelhetitek meg — nagyon édes!

süti beállítások módosítása